nowshootme!

Photography

Mag Now shoot me! photography jouw moment vastleggen?

Voor meer informatie of andere opties kun je altijd contact met me opnemen, via e-mail, telefoon (Whatsapp), Facebook of het contactformulier op de homepagina.

 

Portfolio-/portretreportage*

Vriendschapsreportage*

Gezins-/Familie-/Groepsreportage*

Newborn reportage*

Zwangerschapsreportage*

Combinatie reportage Zwangerschap + Newborn*

Bruiloftsreportage I

Bruiloftsreportage II

Bruiloftsreportage III

Afscheidsreportage

Meerprijs extra bestanden

 

Voor de volledigheid, maar wel van belang: de kleine lettertjes...


Prijzen zijn inclusief:

Voor alle opties geldt: de kosten zijn inclusief BTW, inclusief selectie en nabewerking van de foto's, en de te rijden kilometers binnen Enschede (tot 15 km enkele reis - meerkilometers:  

€ 0,19 per km).


Keuze en extra bestanden:

Reportages voorzien van een (*) worden aan je getoond door middel van een speciaal voor jou aangemaakte, beveiligde, gallery. Via de link die ik je zal toezenden kun je 10 bestanden naar eigen keuze selecteren in deze gallery.  Wil je meer foto's digitaal ontvangen? Geen probleem! Selecteer alle bestanden die je wenst af te nemen. Voor de extra bestanden betaal je € 6,50 per stuk.


Toezending digitale bestanden:

Zodra je mij aangeeft dat je keuze definitief is en je betaling voor de reportage en eventuele extra bestanden is ontvangen, worden de geselecteerde bestanden je digitaal toegezonden via WeTransfer.


Vrij te gebruiken/naamsvermelding:

Je krijgt de geselecteerde, nabewerkte foto's digitaal toegezonden en deze selectie van foto's is vrij te verspreiden of af te drukken. Mocht je de foto's digitaal willen gebruiken, dan zou naamsvermelding natuurlijk leuk zijn. Ik zal je dan ook de geselecteerde foto's eveneens toezenden in een kleiner formaat, geschikt voor gebruik op internet, en voorzien van mijn logo. 


Afdrukken:

Ik kan uiteraard ook afdrukken van je foto's verzorgen. Hiervoor maak ik slechts gebruik van professionele afdrukcentrales, waarvan ik zeker weet dat de foto's/fotoproducten die je in je hand krijgt er net zo uit zien als op mijn scherm. Op aanvraag zend ik je de prijslijst voor afdrukken graag toe. Uiteraard mag je ook zelf je afdrukken regelen. Voor de kwaliteit van de prints via je eigen afdrukcentrale geef ik geen garantie, aangezien elke centrale haar eigen apparatuur en instellingen gebruikt welke niet altijd overeen komen met mijn instellingen.


Gebruik bestanden door Now shoot me! Photography:

Ik zou het leuk vinden een aantal van je foto's te gebruiken voor promotionele doeleinden (website, Facebook, e.d.). Bij het verstrekken van de opdracht aan Now shoot me! Photography geef je impliciet toestemming voor het gebruik van de bestanden voor promotionele doeleinden. Mocht je daarvoor echter geen toestemming geven, om welke reden dan ook, dan hoor ik dat uiteraard graag voor of tijdens de reportage. Ik zal je foto's dan ook niet gebruiken.


Wat niet is toegestaan:

Het opnieuw nabewerken van door mij gemaakte foto's door jou of derden (zoals bijsnijden, voorzien van filters) is niet toegestaan. Als je wensen hebt m.b.t. de afgeleverde foto's dan kan er in overleg uiteraard veel geregeld worden.

 

Carol

fotografe,
vrijwilliger Stichting Make a Memory

'Bijzondere momenten verdienen het herinnerd
te worden.'